VTS valmennus kesäkuussa 2022

TAIDEKUVAT VUOROVAIKUTUKSEN JA OPPIMISEN TUKENA

11.6. – 16.6. 2022

Opi keskusteleva kuvantarkastelumetodi VTS eli Visual Thinking Strategies. Valmennukseen osallistuminen ei edellytä ennakkotietoja tai -taitoja. 
Tämä valmennus sopii sinulle, jos haluat saada käyttöösi uuden, innostavan ja osallistujalähtöisen menetelmän. 

Kohderyhmä: varhaiskasvattajat, opettajat, museopedagogit, kulttuuriohjaajat, kuvataidekasvattajat, hoitoalan ammattilaiset

Kouluttajat: Mari Jalkanen FM ja Riikka Notkola TaM

Paikka:
Varga-Neményi -koulutustila, Kutojantie 12, Espoo ja
EMMA Espoon modernin taiteen museo, Ahertajantie 5, Espoo (11.6)
etäopetus (14.6, 15.6, 16.6)

Hinta: 285€ / 245€ VTS Suomi ry:n jäsenet, lisätietoa jäsenyydestä
Ilmoittautuminen: vtssuomi@gmail.com
Kesto: 12 tuntia

Osallistujamäärä: 10-12 henkeä. Osallistujat otetaan valmennukseen ilmoittautumisjärjestyksessä. Saat vastausviestissä vahvistuksen osallistumisesta ja maksutiedot.

Osallistumistodistus kirjoitetaan kaikille koulutuskerroille osallistuneille.

Lisätiedot: VTS Suomi ry:n puheenjohtaja Mari Jalkanen, 040 867 8781

AIKATAULU:

la 11.6 klo 10-17.00  (lähiopetus*) 
ti 14.6 klo 17-19 (etäopetus)
ke 15.6 klo 17-19  (etäopetus)
to 16.6 klo 17-19  (etäopetus)

* aamupäivä Varga-Neményi -koulutustila, Kutojantie 12, Espoo, iltapäivä EMMA Espoon modernin taiteen museo, Ahertajantie 5, Espoo

VTS-menetelmä

Visual Thinking Strategies (VTS) on menetelmä, jossa syvennytään taidekuviin, opitaan tekemään tarkkoja huomiota ja muodostamaan perusteltuja mielipiteitä.  VTS -menetelmän avulla voidaan tukea mm. vuorovaikutustaitoja ja oppimaan oppimista, kielellistä kehitystä, monilukutaitoa sekä kykyä kriittiseen ajatteluun. Valmennuksen jälkeen menetelmää voi käyttää oppitunneilla, museovierailuilla ja muissa ryhmätilanteissa. Menetelmä soveltuu myös etätapaamisiin ja sitä voi soveltaa eri oppiaineisiin ja erilaisten erityisryhmien tarpeisiin. 

VTS -menetelmässä opettaja tai muu ohjaaja toimii keskustelun fasilitoijana. Menetelmä perustuu strukturoituun keskustelurunkoon sekä osallistujien yksilölliseen huomioimiseen.  Menetelmän avulla voi toteuttaa useita laaja-alaisen oppimisen tavoitteita. Menetelmä vahvistaa osallistujien kykyä kokea ja tulkita taidetta monipuolisesti ja rohkeasti. 

Menetelmä perustuu kehityspsykologian teorioihin, kuten Piagetin  ja Vygotskyn ajatteluun. Sen keskeisin käsite visuaalinen ajattelu on peräisin Rudolf Arnheimilta.  

Palautetta valmennuksesta: 

“ Sain enemmän kuin odotin, valmennusta ja opastusta.”

“Erityisen hyvää kurssissa oli se, että erilaisista lähtökohdista tulevat osallistujat saivat yksilöllisiä työkaluja menetelmän käyttöön omien tarpeidensa mukaan.”

“ Positiivinen ote koko ajan.”

Ilmoittautumisen peruutusehdot:

Sähköpostitse vtsuomi@gmail.com -osoitteeseen lähetetty ilmoittautuminen on heti sitova seuraavilla ehdoilla mikäli VTS-Virtuaalivalmennuksessa on vielä tilaa.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa ilmoittautumisensa 14 päivän aikana ilmoittautumispäivästä alkaen. Perumisesta ei koidu asiakkaalle kuluja. Peruminen tulee ilmoittaa aina sähköpostitse. Perumiseksi ei katsota osallistumismaksun jättämistä maksamatta. Lisäehto: Peruutuksia ei oteta vastaan enää silloin, kun tapahtumaan on aikaa 30 päivää tai vähemmän.

Jos asiakas ei osallistu valmennukseen, eikä ole peruuttanut varattua valmennusta peruutusehtojen mukaisesti, peruutuksesta veloitetaan peruutuskuluina 100% VTS-valmennuksen hinnasta.

Osallistumismaksun suorittamisen jälkeen osallistumisoikeuden saa kuluitta siirtää toiselle henkilölle. Siirtämisestä tulee ilmoittaa sähköpostilla. Osallistumismaksu oikeuttaa osallistumisen ainoastaan Valmennukseen kesäkuussa 2022. 

Sairastapaukset: Osallistumisen voi perua akuutin sairastapauksen vuoksi. Sairastapauksessa maksettu hinta hyvitetään asiakkaalle vähennettynä toimistokululla 10 euroa. Maksun palautuksen edellytyksenä on lääkärintodistuksen toimittaminen VTS Suomi ry:n toimistolle osoitteeseen: VTS Suomi ry ℅ Mari Jalkanen, Nyyrikintie 11 G 70, 33540 Tampere

Järjestäjän oikeus peruuttaa VTS-valmennus:

Alhainen osanottajamäärä: jos valmennukseen on 14 vuorokautta ennen valmennusjakson alkua ilmoittautunut alle 10 henkeä  (9 tai vähemmän), niin valmennus voidaan peruuttaa ja jo maksetut rahat palautetaan asiakkaille kokonaisuudessaan (100%).

Ylivoimainen este: Jos kohtaamme ylivoimaisen esteen, force-majeure tilanteen tai VTS Suomi ry:stä riippumattoman esteen, joka pakottaa VTS Suomi ry:n peruuttamaan valmennuksen asiakkaalle palautetaan jo maksettu valmennuksen hinta kokonaisuudessaan (100%). Tällaisessa tilanteessa asiakas ei voi saada vahingonkorvausta ylimääräisistä tai hyödyttömäksi käyneistä kuluista, joita tilanteesta saattaa aiheutua.

MENNEET VALMENNUKSET:

TAIDEKUVAT VUOROVAIKUTUKSEN JA OPPIMISEN TUKENA
-VTS VIRTUAALIVALMENNUS -MARRASKUU 2021
(TÄYNNÄ)

Opi keskusteleva kuvantarkastelumetodi VTS eli Visual Thinking Strategies. Valmennukseen osallistuminen ei edellytä ennakkotietoja tai -taitoja. Tämä valmennus sopii sinulle, jos haluat saada käyttöösi uuden, innostavan ja osallistujalähtöisen menetelmän.

VTS -VIRTUAALIVALMENNUS on tällä hetkellä täysi, mutta voit kysyä jonotuspaikkaa peruutuksen varalle: vtssuomi@gmail.com

Kohderyhmä: varhaiskasvattajat, opettajat, museopedagogit, kulttuuriohjaajat, kuvataidekasvattajat, hoitoalan ammattilaiset

Kouluttajat: Mari Jalkanen FM ja Riikka Notkola TaM
Kesto: 12 tuntia
Osallistujamäärä: 10-12 henkeä.
Aikataulu:

ma 1.11 klo 17-18.30
ma 8.11 klo 17-18.30
la 13.11 klo 9-14
ma 15.11 klo 17-18.30

Paikka: Zoom. Zoom-linkki lähetetään ilmoittautuneille perjantaina 29.10

%d bloggaajaa tykkää tästä: